... za hranice všedních dnů

Řecko ideální pro svatební cesty

29.05.2024 22:33

 

Svatební cesta je nesporně příjemným zahájením společného života a často i zaslouženým odpočinkem pro svatebních přípravách. Pokud ji právě plánujete, seznamte se s tipy na svatební cestu. Hledáte-li dar pro novomanžele, buďte originální a přitom vsaďte na jistotu. Darujte svatební cestu do Řecka.

Proč si vybrat pro svatební cestu Řecko?

Ostrovy s exotickými scenériemi v dosahu necelých tří hodin letu jsou pro líbánky ideální. Řecko nabízí pro svatební cesty spoustu úžasných míst, kde budete mít dostatek nerušeného soukromí, ale i možnost poznávání, zábavy a sportu. K výhodám patří také poměrně stabilní počasí v Řecku, kde je od května do října slunečno.

Top 5 míst na svatební cestu v Řecku

Mezi nejoblíbenější cíle svatebních cest patří romantický ostrov Santorini, kde se nabízí ubytování v malých hotelech se soukromými bazény. Na kosmopolitním ostrově Mykonos si můžete užít pohodu v soukromí i spoustu zábavy a diskoték až do rána.  Poklidnější atmosféru a exotické scenérie nabízí ostrov Kos.  Řada hotelů pro klidnou relaxaci ve dvou se nachází na největším řeckém ostrově Kréta. Pokud přemýšlíte kam na líbánky a chtěli byste je spojit s dovolenou v Řecku all inclusive, pak zvolte slunečný ostrov Rhodos. V kulisách středověkého hlavního města se nachází spousta taveren s romantickým posezením.

Svatba u moře v Řecku

Sníte-li o svatbě v Řecku, nepočítejte s tím, že ji lze zajistit v rámci last minute zájezdu. Pro uzavření sňatku v zahraničí je potřeba zajistit předem řadu formalit. Zajištění všech dokladů, které musí být úředně přeloženy a ověřeny, zabere i několik týdnů.

Současně s tím se zpravidla vybírá i místo samotného obřadu. Svatba v Řecku se může odehrávat na pláži při zapadajícím slunci či na hotelové terase s výhledem na moře jako v romantických filmech. Pokud nejste pravoslavní křesťané, nepočítejte s církevním obřadem v místním kostele. Chcete-li mít jako kulisu půvabný kostelík s modrou kopulí, lze zajistit svatbu před ním. Cena svatby v Řecku se samozřejmě odvíjí od vašich představ a požadavků. V  každém případě nezapomeňte na služby fotografa, nádherné scenérie si zaslouží zdokumentovat. Nebudete-li mít svoje svědky, lze se na místě dohodnout s místními delegáty, kteří vám pomohou i s doladěním všech dalších záležitostí – květinových dekorací, kadeřníka atd.

Svatební cesta v Řecku - zážitek, na který se nezapomíná

Řecko poskytuje dokonalou kombinaci romantiky, fascinujících scenérií, kulturních památek i špičkové gastronomie. Spolu s prázdninovou atmosférou a místní pohostinností se tak jedná o ideální místo pro odpočinek po svatbě i pro začátek společného života ve dvou.

 

 

Zpět

Vyhledávání

E-mail: poznejterecko@centrum.cz